Το βιολογικό αμυγδαλοβούτυρο OLA BIO παρασκευάζεται από 100% ελληνικά αμύγδαλα Τυρνάβου, γνωστά για τη φυσικά γλυκιά τους γεύση. Τα ελαφρώς ψημένα και ξεφλουδισμένα αμύγδαλα μετατρέπονται σε έναν βελούδινο, θρεπτικό και υγιεινό πολτό, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, αποτελώντας μία από τις πιο απολαυστικές επιλογές της σειράς.
Αποτελεί μια θρεπτική και ενεργειακή τροφή, πλούσια σε βιταμίνη Ε, που συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες, και μαγνήσιο, το οποίο είναι απαραίτητο για τη φυσιολογική λειτουργία των μυών και των οστών. Παράλληλα, περιέχει κάλιο, φώσφορο και σίδηρο, ενώ αποτελεί και μια καλή φυτική πηγή ασβεστίου.
Η απαλή υφή και η εκλεπτυσμένη γεύση του το καθιστούν ιδανικό για κάθε στιγμή της ημέρας. Απολαύστε το σκέτο, αλείψτε το σε ψωμί ή φρυγανιές, προσθέστε το σε smoothies και γιαούρτι ή χρησιμοποιήστε το στη ζαχαροπλαστική και σε αλμυρές συνταγές για μια φυσική, θρεπτική πινελιά.